5 måder du kan hustle dig til hans nummer

5 måder du kan hustle dig til hans nummer

Nu jeg hverken er på mobil-dating-apps eller netdating, så kan et være lidt af en udfordring at finde én jeg har lyst til at hænge og have det grinern med.

Jeg kan selvfølgelig møde en mand i byen, men det er bare som om det aldrig bliver taget helt så seriøst, når jeg danser max med promille i blodet. Hvert fald ikke de mænd jeg møder på klubber.

Der er selvfølgelig social media crush’es. I ved, de fyre som bliver ved med at poppe up på ens omgangskreds billeder på insta, som man lige har trykket sig ind på tyve gange mere end hvad der er tilladt. Èn af dem som ser ud til at leve et intimiderende optursliv, som jeg sygt gerne vil være en del af, og slef også lære bedre at kende. Selvom man jo allerede ved hvem hele familien hedder, hvad hans yndlingsret er, og hvor han er vokset op henne.

Og så er der dem jeg bare spotter på gaden, i supermarkedet, til events, barer, koncerter og cyklende forbi mig i butikken. De typer jeg spotter, hvor de bare ser så interessante ud, at jeg må vide hvem hyland de er. De tider hvor jeg inderligt ville ønske, at jeg havde mod til at gå hen og sige: “Hej, hvor ser du mega sød ud. Må jeg få dit nummer.” Egentligt, så har man jo intet at miste, og jeg tror egentlig godt jeg tør, men det er måske fordi jeg er bange for at bliver opfattet som en stalking-agtig freak som de mænd, der stadig tror, at de kommer i kontakt med en dame ved at poke én facebook. (Ja, det sker fandme stadig i 2016, og det må stoppe).

Det handler jo ikke om, at jeg ikke tør at gå hen og sige: “Hej du fremmede, du ser sød ud.” Men hvis man så bare havde en undskyldning, som jeg i kunne læne mig op af, for at være safe, hvis det nu var at manden slet ikke var interesseret. Noget som kunne dække over, at jeg gerne vil have det nummer.

Derfor, så har jeg fundet på 5 måder til hvordan du kan hustle dig til få fingrene i ham den flotte fremmedes nummer:

1. Du står i Fakta. Eller på en bar. Faktisk kan denne bruges alle steder. Den er super easy og virker ekstrem oprigtig, så du skal ikke have en skuespiller gemt i dig for at virke overbevisende her. Husk dog, at manden skal såt tæt på dig.

“IHHHHH” (det er vigtigt, at det er højt og fyldt med ærgrelse!). “Gud, hvor pres altså! Jeg har glemt min pung.” Vend dig om mod den flotte fremmede og smize alt du kan. “Kan du evt. betale for mig, så kan jeg overføre på mobilepay.” Og hvilken gentleman siger nej til det. Og wupti, du har hans nummer!

2. Den her kan bruges til forbipassende typer, som altid er lidt smukkere end alt andet. Måske fordi de er på farten, og det derfor er et semi umuligt, at få kontakt uden at virke pres. Og du kommer nok til at være lidt pres, men stadig.

“ÅHHHHH, jeg har igen ikke mere lagringplads” (fake det eller hvis du være lidt grinern med selvironi og fortsæt: “Det må være alle de selfies.” Hør den flotte fremmede: “Vil du ikke lige et tage et billede af mig og min veninde”, hvor du selvfølgelig gør dig helt vildt til. Flirten starter allerede her! Så får du ham til at sende det til dig lige efter. Og wupti, du har hans nummer!

3. Den her er nok den letteste og fungerer altid:

Kom med en lang undskyldning. En cute én kunne være: “Jeg skal mødes med min gamle bedstemor (ægte familie menneske, som skal ses med sin bedstemor en fredag aften), og jeg har været en kæmpe hat og glemt min telefon (overdramatiser den ved at sige, at den er blevet stjålet – måske ret troværdigt i de sene nattetimer). “Kan jeg måske låne din telefon?”. Du ringer selvfølgelig ikke til dig selv, men én veninde. Og wupti, du har hans nummer!

4. Måske en smuuuule gennemskuelig, men kan bruges på caféer, barer og restauranter, hvor man tit spotter en flot.

Lad som om du har fået stjålet din jakke. I sær god hvis det regner eller sner udenfor. “ARMEN ALTSÅÅÅÅ! Du mener ikke den er stjålet?! Åh, jeg kan jo ikke cykle hjem i den her tynde silkebluse.” Beklag dig rigtig højt lige der hvor den mand du gerne vil score er. Manden leger gentleman, og giver din jakke til lån, som han jo også skal have igen på et tidspunkt. Og wupti, du har hans nummer!

5. Den omvendte klassikeren, som bruges til mænd, som du allerede er i dialog med, men stadig lige mangler det nummer på. Dette kræver, at du står eller sidder tæt på ham.

Du kommer ved et ‘uheld’ til at tabe dine nøgler, pung, kørekort eller andet af meget værdi, som du skal bruge i hverdagen, i hans taske eller jakkelomme. Nu kan du både kontakte ham (her er det helt cool at stalke sig frem til et nummer, for du skal jo bruge dine kæreste ejendele, som du ikke kan få hverdagen til at hænge sammen med uden. Ellers, så slipper du helt for alt besværet, da han vil kontakte dig. Win win. Og wupti, du har hans nummer!

Et ekstra telefonnummer trick, som jeg ville ønskes eksistens fandtes, da jeg var yngre. Kan du ikke søge dig frem til hvem ejermanden til det ukendte nummer er på De Gule Sider eller Krak, så lader du da bare som om du skal overføre penge til én på mobilepay. Smart, ik? Jeg er fan!

// Rebecca Vera

Rebecca_Vera

4 kommentarer
Sofie
2 år siden

Seriøst har virkelig manglet de råd! Specielt den i Fakta :D Taaaaaaak<3

Rebecca Vera
2 år siden

Armen, så er det jo helt perfekt! :) Held og lykke med det!

Benedikte
2 år siden

Haha, jeg er helt vild med det her! Tak for tips! ;)

Rebecca Vera
2 år siden

Haha! Det er jeg glad for - håber de kunne bruges ;)

Vis mere