Distortion typer: Sådan scorer du ham på Nørrebro

Distortion typer: Sådan scorer du ham på Nørrebro

Det er Distortions første dag og jeg går fem søvnløse dage i møde – men det er stadig alt for optur! Jeg glæder mig helt vildt! Jeg har det bedste team overhovedet! Humøret er højt, og vi har nææææsten fået fikset alt, så vi er klar til at sælge merchandise deeeeer-uuuuud-aaaaaf i gaderne!

Så kom lige forbi og køb alt mit flotte Merchandise kluns; Vor Frue Plads, krydset mellem Fælledvej/Nørrebrogade og ved indgangen til Nørrebro ved Dronning Louises Bro. Butikken er selvfølgelig også åben i Vendersgade 17, hvor du kan hoppe forbi og købe lidt kluns OG et gadearmbånd. Gaderne gør jo ikke sig selv rent, og der er SÅ mange gode politi-, sikkerheds- og brandfolk som arbejder max, så du kan have en fest. Ikke at glemme alle de mange frivillige (inkl. mig selv) som arbejder i døgndrift under festivalen og har arbejdet i hvert fald i seks måneder – fordi vi bare synes Distortion er mega nice!

Med inspiration fra en artikel som min ven Daniel lavede for Eurowoman, hvor jeg udtaler mig om de 11 typer mænd i nattelivet, og med inspiration fra et blogindlæg jeg lavede sidste år til Distortion om: “Sådan scorer du mig under Distortion”, har jeg lavet ét til hvordan du scorer Distortion drenge typerne under Nørrebros gadefest – og i morgen kommer der slef også et for Vesterbro!

Distortion er jo en fejring af vores kærlighed til vores elskede København – så hvilken bedre anledning end at score din sommerflirt. Så er du helt i hopla og single, så er her en guide til hvor du finder din yndlings-mande-type under Distortions gadefest på Nørrebro! (Se kortet nederst med placeringerne)

Sæt i gang og hav en dejlig fest – håber vi ses derude!

// Rebecca Vera

Den unge, smarte og rige Københavndreng (oprindeligt fra Nordsjælland eller Risskov) – LYSEBLÅ

HVOR: Vor Frue Plads og området ved Panum området

FIND HAM: Til denne fest.

Jo yngre du (og ser ud) og jo mere letpåklædt tætsiddende kluns du har på kroppen, jo større sandsyndlighed er der for at du vinder hans kærlighed. Optimalt har du lange gel-negle, masser af make-up og et par høje støvler – hvis du kan holde det ud mens du raver i gaderne. Kommer du op på én af scenerne og får lov til at stå og se lækker ud, kan du også score ham dagen derpå, da han 100p ser dig de mange events-billede-album på facebook, hvor du slef er tagget.

Den ukomplicerede øldreng – GRØN

HVOR: Hip hop trekanten omkring Elmegade/Egegade/Birkegade

FIND HAM: Til denne fest.

Hvis de starter tidligt, så finder du dem helt sikkert til økologisk frokost med I’m a Kombo drengene og økologiske Royal pilsnere på bordet på Vor Frue Plads, ellers så er der næsten garanti for at dem kastende med håndtegn (som da de var unge) drenge i Nørrebros bermuda hip hop trekant, med en pilsner i hånden og lidt røg i den anden. Den ukomplicerede øldreng er super let at score, blot dans lidt tæt op (GRIND), og vis dine indre Rihanna moves som var det Drake der stod i baggrunden – så er det en sikker scoring!

Den skæggede musikhipster – ORANGE

HVOR: I Ravnsborggade/Skt. Hans Gade og i sidegaderne til Blågårds Plads

FIND HAM: Til denne fest.

Han kan være lidt svær at komme ind på livet af ham. Han har sikkert allerede de første 3 Tinder-piger han skal mødes med, og undervejs kigger han nok også igennem på Happn – for der skal meget til for at han falder for piger som ‘prøver lidt for hårdt at være street’ som nogle damer på Distortion kan have tendens til. Sværm om ham som en irriterende banaflue og kryds fingre for at du dukker op på hans Happn – ellers kunne en iskold mørk rom og Ginger Beer kunne også være en rigtig god idé!

Den homoseksuelle partystarter med perfekt hår – LYSERØD

HVOR: Solitudevej

FIND HAM: Til denne fest.

Han er nok den sværeste at score – især hvis han er gay og ikke blot et påhæng til én af de mange flotte homoer. Men kan du synge med på 80% af sangene, så kan det være at du kan charme en homofyr så meget, at han forbarmer sig så meget at han giver dig en diskosnavner – time of life – på ægte melodunse måden, hvor han svinger dig op i sine arme.

Den elektronisk musikelskende Berlinertype – TURKIS

HVOR: Pelingedosseringen og i Fælledvej

FIND HAM: Til denne fest.

Han er ikke den udadvnedte type, og som én af de eneste ikke kommet 130% for at score – nej, faktisk så findes der også typer som kommer for at høre Distoriton hjernedøde gode musik bookinger. Han nyder virkelig musikken og er danseglad som bare fanden. Charmer ham med at være nede på jorden, danseglad – og for Guds skyld så smil og hav det lækkert. Det falder han 100p for! En kølig Mate Mate med vodka kunne også gøre det for ham!

Provinsdrengene med en smøg i den ene hånd og en Breezer i den anden – GUL

HVOR: Nørrebrogade/Dronning Louises Bro

FIND HAM: Til denne fest.

Han er let at score! Der skal ikke meget til. Er du bare lidt med på noderne, sød og rar – du ved Girl Next Door Material – så er det uden tvivl jackpot! Han synes bare det er alt for optur at komme til hovedstaden – og alt er her er nyt og spændende. Så fang en Sommersby eller en pina colada i baren og byd ham op til en Nede Mette sang!

Nørrebro_Typekort

Ingen kommentarer
Vis mere