8 standholdere om Veras Market Odense: “Jeg har før pendlet med alt mit tøj til København for at komme til jeres marked”

8 standholdere om Veras Market Odense: “Jeg har før pendlet med alt mit tøj til København for at komme til jeres marked”

Så der ikke mange dage før det går ned i Odense igen, og på trods af, at jeg helt har nydt at være hjemme i København et par dage, så glæder jeg mig satme også meget til at komme tilbage i Storms Pakhus til alle jer dejlige loppehoveder.

Heldigvis er det ikke kun Veras damer, som elsker loppe. I løbet af markedet fik vi nemlig spurgt otte seje loppeladies ind til deres genbrugsvaner og om oplevelsen som standholdere på markedet. Og de var fyldt med søde ord – læs med her!

Hallo og så ses vi jo på søndag til Veras Market i Storms Pakhus d. 25 marts. Book din stand i dag og lej et tøjstativ inkl. bøjler, så du slipper for at slæbe det med hjemmefra.

Og så håber jeg at se jer! Har hørt en fugl synge om et ret sejt medie kommer og tager streetstylebilleder fra markedet <3

Kys Rebecca Vera

 

Signe, 20, studerende

Hvad siger du til, at Veras er kommet til byen? Det er top fedt! Jeg kan virkelig godt lide selv at sælge ud af mine ting, og jeg køber også en masse second-hand. Det er en fed måde at gøre budgetkøb på, der stadig er unikke og af god kvalitet. At være standholder er en anden måde at sælge sit tøj på –  det er mere socialt.

Hvordan er det at være standholder på Veras Market i Storms Pakhus? Jeg synes, det er virkelig hyggeligt at være standholder her i dag. Folk er glade og gør nogle gode køb. Det er fedt at komme af med noget af det, der ligger derhjemme, og give det et nyt liv.

Hvad betyder bæredygtighed for dig i din hverdag særligt ifht. dit tøjforbrug? Jeg tænker meget over det, og jeg forsøger at begrænse mig, når jeg shopper tøj. Jeg søger gode materialer, der holder længe. Jeg prøver at holde et meget lille klædeskab og får så solgt ud af de ting, jeg ikke har brugt.

Anita, 60, konsulent & hypnoterapeut

Hvad siger du til, at Veras er kommet til byen? Det er jeg rigtig glad for! Vi plejer ikke at gå på loppemarked, men min datter fik mig med. Hun kender Veras Market fra København og igennem de sociale medier.

Hvordan er det at være standholder på Veras Market i Storms Pakhus? Jeg er vild med at være i Storms Pakhus, og jeg synes, Veras Market her er et rigtigt godt koncept! Det bliver en udflugt, der er indendørs, hvor folk kan komme over og købe tøj.

Hvad betyder bæredygtighed for dig i din hverdag særligt ifht. dit tøjforbrug? Jeg tænker over det. Det påvirker, at jeg bliver mere og mere bevidst om, hvad jeg køber. Jeg shopper selv genbrug. I dag er missionen dog, at komme af med alt det, jeg har med, i stedet for at købe “nyt”, haha!

Sarah, 20, blogger & ansat på et værksted

Hvad siger du til, at Veras er kommet til byen? Jeg synes, det er mega fedt, at I er her i Storms Pakhus. Kombinationen af tøj og restauranter er god – og så er der så mange gode ting at finde!

Hvordan er det at være standholder på Veras Market i Storms Pakhus? Det er fedt, og der er så mange søde mennesker. Jeg har fået solgt en masse – meget mere end jeg troede, jeg ville!

Hvad betyder bæredygtighed for dig i din hverdag særligt ifht. dit tøjforbrug? Jeg tænker ikke så frygtelig meget over det ifht. tøj, men jeg prøver altid at sælge mit tøj. Jeg smider det aldrig ud, og ellers så giver jeg det væk. Jeg sorterer mit affald, og synes ellers jeg tænker en del over bæredygtighed. Særligt på naturen – og så er jeg begyndt at tage cyklen i stedet for bilen!

Ea, 21, studerende

Hvad siger du til, at Veras er kommet til byen?Mega fedt! Vi har virkelig manglet nogle fede genbrugsbutikker i Odense.

Hvordan er det at være standholder på Veras Market i Storms Pakhus? Jeg havde slet ikke regnet med, at der ville komme så mange mennesker, så det er mega fedt at være her.

Hvad betyder bæredygtighed for dig i din hverdag særligt ifht. dit tøjforbrug? Jeg må indrømme, at jeg ikke går så meget op i miljøet, men jeg synes, det er vildt fedt med genbrug. Jeg elsker princippet og køber selv en masse genbrug.

Fie, 28, designer

Hvad siger du til, at Veras er kommet til byen? Jeg har søgt et marked længe, hvor man ikke bare tømmer ud af sin kælder, men sælger noget der har kvalitet. Det er kun København, der har haft markeder med kvalitetsmærker, så jeg er rigtig glad for, at I nu er kommet til Odense – vi har manglet det!

Hvordan er det at være standholder på Veras Market i Storms Pakhus? Det er godt! Der er rigtig mange mennesker! Jeg kan se, I har lavet rigtig meget markedsføring, og det er super godt.

Hvad betyder bæredygtighed for dig i din hverdag særligt ifht. dit tøjforbrug? Jeg er lidt splittet, da jeg er i en branche som designer, der producere vildt meget. Men samtidig går jeg op i at købe fornuftigt, og at jeg køber tøj, jeg bliver glad for i længere tid. Og så kommer jeg til et marked som dette, hvor jeg får solgt ud og samtidig køber nyt genbrug.

Jeanett, 45, gymnasielærer

Hvad siger du til, at Veras er kommet til byen? Det er helt godt, det har vi manglet. Storms Pakhus er perfekt til et sådant marked – det er lige målgruppen. Jeg blev rigtig glad, da jeg så, I lavede et marked her.

Hvordan er det at være standholder på Veras Market i Storms Pakhus? Det er super hyggeligt, og der er en masse mennesker. Her er meget forskelligt tøj, så der burde være noget for alle.

Hvad betyder bæredygtighed for dig i din hverdag særligt ifht. dit tøjforbrug? Jeg køber selv genbrug. Der er forskellige butikker jeg går i i Odense. Det med, at man ikke bare smider tøj væk, er godt, så jeres deleklædeskab lyder fantastisk. Det er sindsygt godt og lige mig!

Olivia, 20, har sabbatår

Hvad siger du til, at Veras er kommet til byen? Jeg synes, det er super fedt, og det er en god måde at få fornyet sin garderobe på. Det er et fedt miljø! Generelt er det nogle fede mennesker, der udstiller.

Hvordan er det at være standholder på Veras Market i Storms Pakhus? Det har været mega fedt! Her er glad og positiv stemning. Jeg har fundet nogle gode fund og er kommet af med meget af det, jeg ikke bruger.

Hvad betyder bæredygtighed for dig i din hverdag særligt ifht. dit tøjforbrug? Det er super vigtigt, især i en tid hvor vi er blevet opmærksomme på, hvor hurtigt vi kan skade miljøet med tøjproduktionen. Det er super fedt med jeres tøjkoncept! Det er jo ligesom at købe et nyt stykke tøj, når man køber genbrug.

Laura, 19 år, studerende

Hvad siger du til, at Veras er kommet til byen? Jeg synes, det er så fedt! Jeg har før pendlet med alt mit tøj til København for at komme til jeres marked, hvor jeg har haft en stand. Så det er så fedt, I er kommet tættere på.

Hvordan er det at være standholder på Veras Market i Storms Pakhus? Det har været virkelig hyggeligt med masser af mennesker. Her er god stemning!

Hvad betyder bæredygtighed for dig i din hverdag særligt ifht. dit tøjforbrug? Det betyder en del, og jeg tænker over det. Jeg køber en masse secondhand og på markeder. Det er sjældent, jeg går ud og køber noget helt nyt. På den måde kan man også spare en masse penge.

Ingen kommentarer
Vis mere