Kom med til CPH:DOX The Living Room x Opbyg Samfundet

Kom med til CPH:DOX The Living Room x Opbyg Samfundet

Udover at jeg er røvstolt af mig selv og Veras, så har jeg slet ikke fået sagt, at jeg også har fået fornøjelsen af at være ambassadør af CPH:DOX. Ret sindsygt, når jeg tænker over hvem de ellers har udvalgt. Wow! TAK!

Måske har I allerede set den video, som florerer på facebook med mine anbefalinger, men ellers så kan I også læse dem herunder.

Noget helt andet, så er jeg blevet inviteret ind og holde oplæg om Veras, som en del af deres talkprogram som de holder i deres The Living Room med Opbyg Samfundet, som har til formål at skabe dokumentariske fortællinger om borgere, der gør en forskel og påvirker samfundet i en positiv retning.

Igen, så har jeg det alt for vildt over, at jeg skal ind og snakke om temaet: What are you wearing? Veras sammen med sådan nogle inspirerende folk, som har Dilling Underwear og Carcel Clothing. Det går ned i morgen kl. 17-18 på Charlottenborg, og jeg glæder mig RØV MEGET!

Der er også blevet lavet en fin lille film af Veras af mine evigt dygtige instruktør-veninde Grit, som I kan se lige her. 

Det er i morgen Onsdag d. 21. marts, kl. 17-18 find eventen lige her – og få din fine numse derned – jeg er mega nervøs, men nu én gang skal være den første for at jeg tør at stå foran en masse – og det bliver i morgen!

Her er de dejlige folk som I også kan høre mere om:

Søren Green er film- og dokumentarfilmsinstruktør og medstifter af Opbyg Samfundet. Han er aktuel med miniserien Thomas14 for TV2 Play. Tidligere har Søren arbejdet som freelance postkoordinator og post producer.

Morten Dilling er administrerende direktør for holding selskabet AOVM Company Aps, der bl.a. ejer familieforetagende DILLING. DILLING er 100% optagede af at producere så rent som muligt og i så høj kvalitet som mulig, og har foruden Danmark kunder fordelt i Tyskland, Østrig, Holland, Sverig og Finland.   

Veronica D’Souza er social entreprenør, der er passioneret omkring at udrydde fattigdom for kvinder gennem ambitiøse og givende forretningsmodeller. Hun er på nuværende tidspunkt baseret i København, som administrerende direktør for sit nyeste sociale projekt CARCEL – et bæredygtig ‘slow fashion’ -mærke, der beskæftiger kvinder i fængsler i Peru og Thailand og i øvrigt kun arbejder med 100% naturlige materialer.

Og her får I også mine anbefalinger til CPH:DOX:

The Green Lie

Jeg glæder mig til at se, hvad “The Green Lie” bidrager med i hele debatten om forbrugerens forhold til bæredygtighed og økologi. Filmen er en kritisk tilgang til problematikkerne ved bæredygtig shopping, og jeg er sikker på, at den har nogle interessante pointer, som kan inspirere. Spørgsmålet er jo egentlig hvorvidt, at de bæredygtige tiltag fra større virksomheder i virkeligheden bare er en form for ‘greenwashing’, som bruges strategisk, som det nye CSR for at kunne skabe en endnu større profit, som avler endnu mere forbrug. Som grundlægger af min virksomhed Veras, med en grøn agenda, så er det interessant for mig at blive klogere på, om vi nu også kan redde planeten gennem shopping? 

Amal

Vores verden har brug for endnu flere seje kvinder, og jeg synes, at det er fedt at se alle de kvinder, der hver dag tager kampen op, for at gøre denne verden mere retfærdig. På trods af, at det er svært at skildre kvindekampen uden at det bliver kørt over i endnu en #metoo debat, så er jeg overbevidst om, at vi stadig lever i en verden, som kræver at der bliver fokuseret på kvinders rettigheder. Amal er lyder til at være en fortælling om en ung kvinde, som tør drømme stort, efter sin egen identitet og fremtid, noget som jeg også selv har kæmpet med.

Generation Wealth

Jeg glæder mig vildt, til at se hvad der er kommet ud af Lauren Greenfields projekt, der over de sidste 25 år har prøvet at tegne et billede af den rigeste top i samfundet. Det der skildres i dokumentaren, står i stor kontrast til både det, som jeg står for, og det Veras er bygget på. I en tid, hvor uligheden er historisk høj, og hvor man er, hvad man ejer er Generation Wealth en yderst vigtig film. Jeg tror på, at jo mere vi deler med hinanden, destro rigere bliver som mennesker, og glæder mig til at lære mere om kontrasten hertil, for at forstå, hvordan vi kan ændre denne forbrugercirkel.

Puha, så meget fedt og så lidt tid!

Jeg har ikke engang haft tid til selv at se nogle film – helt vildt dumt, men hvis jeg bare havde mere tid altså! <3

Håber vi ses i morgen!

//Rebecca Vera

Ingen kommentarer
Vis mere