Lykken er Odense og dygtige medarbejdere

Lykken er Odense og dygtige medarbejdere

Nogle gange, så tænker jeg over hvorfor i alverden, at jeg gør det her? Følelsen af aldrig at nå i mål, altid været min. 80 mails bagud, dårlig samvittighed over ikke at svare, nætter hvor jeg ikke sover – ja, vi er nærmest ude i, at jeg har dage, hvor jeg kommer ind med armene over hovedet i jubel og udbryder: “Jaaaa, hvor har jeg sovet godt i nat”, fordi jeg rent faktisk bare har sovet – uden hjertebanken og uden at vågne med et sæt.

Når der er sådanne udmattede og stressede perioder i ens liv, så tænker jeg virkelig over, hvorfor i alverden er det, at jeg ikke bare får mig et normalt job? Et job, hvor jeg tjekker ind, har frokostordning, bonuser og andre goder og tjekker ud og har fri når jeg har fri. Gud, hvor ville mit liv være easy peasy.

Men, så stiller jeg mig selv spørgsmålet efter en latterlig travl periode (nok noget af vildeste jeg i mit liv har prøvet både at køre ens business i Kbh, som er travl nok i forvejen), hvor jeg starter noget nyt op i en by jeg slet ikke kender –  med endnu en kæmpe risiko for min virksomhed, og med 1,5 mand ansat – og så alligevel, så har får jeg det fuldkommen episk i kroppen.

Jeg kyssede og krammede alt på min vej, da jeg efter torsdagen i forrige uge hold pre-åbning i Veras. Hold nu kæft, hvor havde jeg det udover alt vildt i kroppen.

Det var 140% værd, at jeg ikke har holdt en eneste fridag siden jul ish, for den modtagelse som Odense har givet mig, og som et giver mig at give igen på den måde, det gør det hele dét værd!

Jeg har satme fikset alt selv med mine damer. Fra at indrette butikken, hvor jeg selv har borret og skruet løs, til at finde lokalet, fået fikset vinduer, udsmykning, den rigtige belsyning – jeg har endda “designet” min egne stålborde. Og stået for alt pressekontakt, som virkelig var overvældende, hvordan ALLE seriøst skrev om os. Med mit kæmpe hovede i MX, så toppede åbningsugen lige med, at jeg var i TV2 Fyn i onsdags (som I kan gense lige her). Hold kæft, hvor er jeg pavestolt!

Endnu mere stolt bliver jeg af den modtagelse, som Odense har givet mig. Odense-folket har ikke bare god stil, de kører også god stil! Jeg har aldrig mærket så meget varme i et lokaltsamfund, en varme og gæstfrihed, og hvor skide søde og rare alle har været, som har budt mig velkommen i butikken, og sagt, at det her var lige hvad de manglede! En følelse, som jeg ikke mærker i København. Og så endda overfor en “ny” beboer fra København, den havde jeg ærligt ikke regnet med.

Jeg har haft det så travlt, altså SÅ travlt, at jeg ikke har orket at se på folks stories på insta og opdatere min egen… Så har man travlt, haha! Det er heldigvis den bedste slags travlt – og jeg føler endelig, at det kører sådan noglelunde normalt travlt i mit liv igen.

Jeg halter stadig max bagud, og hvor kunne jeg godt bruge tre ekstra Rebecca’er i mit liv. Som bare lige en gang i mellem kunne sige til mig: “Jeg har den i dag, holder du ikke bare fri, du trænger til det”.

Og når det er sagt, så igen, hvad satan skulle jeg dog lave, hvis ikke jeg skulle lave Veras. Det ved jeg virkelig ikke.

Jeg vil gerne lige sige helt officielt tak til mine to medarbejdere Viktoria og Karoline, for hvad hylan skulle jeg seriøst havde gjort uden dem! TAK DAMER AF HJERTET!

Har fyret max billeder ind, så I kan se lidt mere om min Odense rejse <3 Hey og husk også følg med på vores Facebook og Instagram for Odense op og køre, hvor du altid kan holde dig opdateret på det seneste nye i biksen.

Jeg glæder mig helt igennem meget til at lære Odense endnu bedre at kende (nu bor jeg jo her lidt endnu) og selvfølgelig også se jeres fine klædeskabe, så vi kan bytte og shoppe derudaf sammen.

// Rebecca Vera

Sådan så biksen ud inden vi var handy damer, der fik fikset alt helt selv! Min søde ven Jakob, som faktisk oprindelig er fynbo var så mega optur at tage med mig en dag, og måle op, og få lavet en hjernedød plan over indretningen.

Vi var ekstra stolte af os selv på kvindernes kampdag, da vi satte armeringsnet op og blev homies med boremaskinen. Stod seriøst i Silvan og fattede hat to dage for inden. Jeg kan fikse meget selv, men sådan noget med at borre har jeg altid være en smule bange for. Tror det var efter, at min stedfar og jeg borede hul i mit badeværelse, og ramte en vandrør, så der fossede vand ud af væggen i en halv time inden vi fandt ud af hvor man slukkede vandet…. Men flot, ik? Og mega praktisk jo!

Mens jeg er i Odense, så bor jeg i det fineste lille annex i H.C. Andersens kvarteret – seriøst, var det ikke for alle mine venner i Kbh, så kunne jeg uden tvivl godt flytte ind her for good!

Jeg fandt Camilla Helene på insta, og kunne slet ikke stå for hendes smukke farvesammensætninger. un laver de flotteste (bade)forhæng, vintagelamper, lampeskærme og puder. Vi har har brugt forhængene til at skabe vores lille prøverum – i det smukkeste materiale og selvfølgelig i Veras yndlings pastelfarver! <3 TAK!

 

Jeg har længe været irriteret over, at alle troede vi hed Veras Copenhagen – for det har aldrig været meningen, at det Copenhagen skulle med. Jeg synes bare det var flot, da jeg for to år siden fik min ven Kevin til at designe et logo og min daværende identiet. Jeg kunne mærke, at der skulle ske noget nyt. Både fordi vi udvider i andre byer, og så er det ikke let at forbinde Veras med Veras Market, Veras Shop, Swap mv. Jeg har arbejdet sammen med Karen Flink og Sarah Nielsen de sidste par måneder, hvor de har designet en helt ny visuel identitet for Veras! GLÆD JER til at se det hele når det kommer ud på vores site inden længe – det er blevet SÅ flot!! Og jeg synes også allerede, at det pynter max på vores Odense facade!

Altid svedigt, at vores faste partner Royal Unibrew støtter op og stiller vores tørst i økologiske (og så frådern!) Nikoline Økologiske rabarberbrus og kolde øko øl<3

Selvom vi i den grad var helt død, så blev vi jo nødt til at liiiige at fejre det en smule. I bedste Spice Girls koordineret tøj, så tog vi fusen på Odense på Nunchi. Shit en kodyl brandert! Uden tvivl også alt for optur, at ingen kender én i Odense, så sker der det her!

Jeg kigger tilbage på det hele med et kæmpe smil og det kan jeg gøre takket være vores fotograf Musstafa Markabi og videograf Michael Køge. Tak fordi I var med til at dokumentere de helt igennem geniale dage og vilde start på vores Odense eventyr.

Og ikke nok med vi fik slået dørene op for en ny butik – så holdte vi loppefest om søndagen, hvor Veras Market i Storms Pakhus startede sæsonen på den bedst tænkelige måde! Jeg glæder mig allerede som et lille barn til vores næste loppefest den 25. marts i Storms Pakhus, hvor der i øvrigt stadig er stande til salg til lige her. Genial bedste afslutning på en lang uge.

Jeg er vild med dig, Odense!

Ingen kommentarer
Vis mere