Nu som personlig loppeshopper

Nu som personlig loppeshopper

Der er ingen nyhed, at jeg er rutineret loppedame (I må snart være træt af at høre på og mine forbandede markeder), MEN venner, nu til en nyhed! Og en gratis en af dem!

Jeg vil jo så inderligt gerne have flere af jer derude, som måske ikke ser et loppe, som af være et kæmpe slaraffenland af gemte skatte, til at købe mere brugt kluns. Men på trods af, så kan det, måske være en smule uoverskueligt, og jeg kan godt forstå, at man måske let mister overblikket over de kæmpe mængder af tøj, og mangler øjet for at spotte et kup, som man ikke fortryder.

Og det jeg altid har hørt mest for er være det største problem er faktisk også:

“Hvordan hylan finder du det?!”

Ligegyldigt, hvor mange loppeguides jeg laver for at hjælpe med tips til hvad jeg går efter, så er det nok ikke heeelt det samme, som at være på loppejagt med mig.

Og derfor, så har jeg valgt, at I nu kan det til alle mine markeder i september!

DU kan simpelthen booke mig i 30 min – helt gratis – til at hjælpe dig med at finde hvad du ønsker. Du skal bare fortælle mig hvad du går efter (og hvis ikke du har specifikke ønsker, så hiver jeg bare frem hvad jeg synes er lækkert), og så kan du chille rundt med en kop kaffe i hånden, og hverken bekymre dig om dit budget eller om du overser noget – for jeg klarer det hele!

Og hvis du bare vil booke mig for at snakke lidt mere med mig, eller hvem ved, måske du har en anden skjult agenda (og læst hvordan du måske kan sikre dig din søndagsdate på loppe), så kan du være én af de heldige. Skriv dit loppe-problem her samt hvilket marked du kan komme med til, så fikser jeg for dig <3

Så venner, kom ud og leg med mig, og så viser jeg jer mulighederne i brugt tøj, og forbruge noget mindre – eller du ved, køb mere brugt, mindre nyt – men man skal jo stadig komme hjem med noget man virkelig elsker!

Og det håber jeg, at jeg kan hjælpe jer med!

Rigtig god weekend!

// Rebecca Vera 

170820_veras-48

Ingen kommentarer
Vis mere