Vildt udvalg til ingen penge: Så meget fedt sælges der på Veras Market i Odense

Vildt udvalg til ingen penge: Så meget fedt sælges der på Veras Market i Odense

Igen og igen bliver jeg imponeret over, hvor mange godter der gemmer sig til Veras Market, og vores sidste marked i Storms Pakhus i Odense var ingen undtagelse!

Jeg gik på jagt hos vores søde standholdere og bad dem udpege deres allerbedste item. Derudover fik vi en snak om affektionsværdien af deres godter – I ved, de der ting, som man har svært ved at skille sig af med, på trods af at man hånden på hjertet ikke har gået med det i adskillelige år.

Mathilde er 17 år og går i gymnasiet.

Dagens bedste fund i hendes stand var nemt at finde for Mathilde. “Det fedeste velourssæt fra Designers Remix, som jeg selv synes er et kæmpe fund! 350 kroner pr. del eller 500 for hele sættet – og det er knap nok brugt!”

“Jeg har svært ved at skille mig af med ting, man har brugt til en bestemt begivenhed – også selvom jeg kun har brugt det en enkelt gang! Jeg har for eksempel denne her Malene Birger jakke med, som jeg havde på til min konfirmation – den er ikke nem for mig at sælge. Den ligger til 400 kroner, da den også har haft en høj nypris.”

“Jeg køber selv meget brugt og har et par gange været til et stort vintageloppemarked. Der har jeg købt de her overalls, som jeg bruger flere gange om ugen! De er mega cool, mega vintage og bare dejlige at have på.”

Hun ser satme også sej ud!

Mathilde (tv), er 23 år og læser til ingeniør. Sofie (th) er 24 og læser til sygeplejerske. De er begge iført deres yndlings genbrugsskatte i dagens anledning – Sofie er blandt andet i sit seneste vintagefund, hendes flotte, farverige bomberjakke.

“Det bedste scoop er klart denne her Commes Des Garcons hoodie. Den står til 900 – og der er rigtig mange, der har haft fat i den!”, lyder det fra Sofie.


“Jeg har haft denne her hvide buksedragt på til min fødselsdag, hvor alle mine bedste veninder var på besøg. Den er så mega lækker og står kun til 100 kroner!”

Johanne (tv) er 22 og blogger, og Anna har samme alder og studerer.

Johanne: “Mine bedste scoops røg i morges allerede! Men de fineste ting, jeg havde med, var nogen vintagekjoler, jeg har fundet i Berlin. Ellers har jeg de her glimmerstilletter med til kun 40 kroner, og dem er jeg helt vild med!”

Begge damer er virkelig glade for deres mange fine vintagekjoler, som har stor affektionsværdi, og som de har brugt tid på at “scoute”.

Johanne: “Det bedste fund, jeg nogensinde har gjort mig i brugt tøj, har været et par lak Dr.Martins til kun 40 kroner i Røde Kors! Det var helt vildt – de var perfekte i størrelsen og gået til, så man ikke skulle igennem den der periode, hvor de gnaver. Det var virkelig et scoop, også i forhold til hvad de koster fra ny”.

Sofie: “Jeg vil sige, at jeg generelt er god til at finde farverige kjoler, og de bliver altid brugt!”.

Rialda (tv) er 35 og har netop sat sin universitetsuddannelse på hold for at gå all-in på at sy sin egen genbrugskollektion. Cecilie (th) er lige fyldt 20 og går på en HF-designuddannelse, men drømmer om at komme ind på Kolding Designskole.

Rialda havde taget alle sine godter med og havde svært ved at vælge mellem favoritterne. Hun fandt frem til en smuk vintagetop til 200 kroner og en lækker norsk strik til 170.

“Jeg kan se mig selv i de her seje track-suits om søndagen, når jeg venter på min kebab på Nørrebro, når jeg flytter til Købenavn her snart! Derfor er de lidt svære at gå af med. De er jo ægte Puff-Daddy stil i 90’erne og så lige med en guldkæde på til! Det ene sæt er fra, da mine forældre ville være aktive i 90’erne – de blev det aldrig, men fik da gået en masse ture. De koster 200 pr. sæt.

Rialdas bedste vintagefund er alt Jean Paul Gaultier, hun ejer fra 90’erne, hvor hun har genkøbt hendes yndlings kollektion. Cecilie er lige nu allermest glad for sin denimjakke, som hun har fundet på et vintage-kilo marked til 250 kroner!

Har du også gammelt guld liggende? Til de hurtige har vi stadig ledige stande til Veras Market i Storms Pakhus d. 15. april! Book din stand inkl. bord for 350 DKK og lej et tøjstativ inkl. bøjler til 170 DKK, så du slipper for at slæbe det med selv – og husk, at du som studerende kan få en stand til 320 DKK! Hele molevitten kan du bestille i vores Veras Market shop.

Og hvis nu du ikke er i Odense, så er det jo godt, at vi også holder Veras Market i København denne weekend!

Håber at se alle mine yndlingslopper <3

Ingen kommentarer
Vis mere