7 steder, hvor du er sikret street style-likes på Insta

7 steder, hvor du er sikret street style-likes på Insta

De Københavnske gader er så småt ved at fyldes op af modefolk fra hele verden, fordi de næste par dage står i modeugens tegn. Udover at der vil være et hav af shows, events og fester, vil gaderne som sædvanligt også vrimle med fotografer og lækre mennesker. .

Det er jo altid optur, at blive anerkendt for ens stil (jaja, hvem kan elsker opmærksomheden?), og hey, hvem gør ikke også lidt ekstra ud af sig selv når jeg for en gang skyld kan?!

Det handler jo slef også om at være de rigtige steder, der hvor de søde fotografer gemme sig, og jeg har efterhånden “lært” hvor det er.

Denne uges udvalgte fra Veras er derfor kombineret med 7 steder i byen, hvor jeg forudser, at chancen for at få skudt et par lækre gadebilleder er størst. Sååå, forhåbentligt kan I lade jer inspirere lidt af både tøj og locations her.

Mandag: Papirøen

Papirøen er ikke kun et populært sted til hverdag, men i den grad også under modeugen. Både selve øen, men også den nye bro, som faktisk udgør en ret vild backdrop til et perfekt street style-foto.

uge-32-overalls

Overalls, Vintage (Veras)

Tirsdag: Gl. Strand

Gammel Strand er et perfekt sted at chille ved kanalerne, og et centralt gennemgangs-område fra shows og events, og her er altid en flot fotograf som fanger en lækker type ved en flot bygning.

uge-32-blaa

Jakke, Adidas (Veras)

Onsdag: Kødbyen

Kødbyen er i min baghave, og jeg kommer der tit. Både pga. messen i Øksnehallen, så er der altid en del fotografer der, men der er også altid en del events eller folk som hænger ud på Fiskebaren.

 Jeg har planer om at hænge lidt ud derovre i et knaldrødt sæt, som forhåbentligt vil tiltrække lidt opmærksomhed.

uge-32-roed

Sweatshirt, Hugo Boss (Veras) // Bukser, H&M (Veras)

Torsdag: Rådhuspladsen

 Rådhuspladsen plejede at være stedet, hvor en del shows blev holdt. I år er der ikke et eneste, men til gengæld, så jeg sikker på at pladsen stadig tiltrækker modefolket, og jeg vil fange deres opmærksomhed til Fashion Exchange torsdag i det her sæt.

uge-32-striber

Skjorte, Vintage (Veras) // Bukser, Zara (Veras)

Fredag: Børsen

uge-32-blaa-pink

Kjole, Vintage (Veras) // Kjole, Masai (Veras)

Lørdag: D’Angle

D’Angleterre er et af de steder der flest shows, og derfor flest fotografer, som står som gribbe.  Jeg synes personligt, at det passer perfekt til omgivelserne med et lidt fint og eksklusivt look.

uge-32-skjorte-kjole

Kjole, Live Girl (Veras) // Skjorte, Estelle (Veras)

Søndag: Pisserenden

De smukke gamle gader med farverige bygninger er altid et billede værd, og som central gennemgang, så jeg næsten sikker på, at mit lidt for hoocy sporty sæt blænder en fotografs øje.

uge-32-lyseroed

Sweatshirt, Ralph Lauren (Veras) // Sweatpants, Ralph Lauren (Veras)

Ingen kommentarer
Vis mere