8 nytårskjoler under 400 kr., som jeg også kan bruge til hverdag

8 nytårskjoler under 400 kr., som jeg også kan bruge til hverdag

Hvis jeg endelig skal købe en ny kjole, så skal den ikke være for dyr, eller også så skal den hvert fald ikke være begrænset til at gå kun at blive brugt én enkelt gang til en festlig anledning.

Mange spørger mig tit om, hvad hylan der helt præcis forstås ved bæredygtighed i modebranchen, og én let ting for forbrugeren, synes jeg personligt, er at se mulighederne i ens kluns, og bruge sit tøj fuldt ud. Især i Danmark, hvor sæsonerne skifter, så kan det være svært at se, hvordan jeg bruger sommerkjolen om vinteren – men det gør jeg altså, og det er slet ikke så svært, som det måske lyder.

Så derfor har jeg kastet mig over udfordringen: Hvordan bruger jeg 8 nytårskjoler til hverdag?

For på trods af, at jeg ikke har noget i mod at dresse mig op festligt til hverdag, så har jeg heller ikke lyst til at rende rundt i en lang kjole med bar ryg på jobbet.

Skulle du være fristet til at købe en ny kjole, så kan du med god karma købe én af følgende 8 genbrugssager fra Veras, hvor jeg har prøvet at vise mulighederne i hvordan jeg let dresser dem ned til hverdag.

Det var så lidt – og rigtig godt nytår, folkens!

// Rebecca Vera

1. Mix kjolen med sporty sokker

Et meget simpelt trick, der ikke kræver det store, men som alligevel giver et heeelt andet look. Den nemmeste måde at gøre en festlig sag hverdagsklar på, må jo være at kombinere den med noget sporty og street.

Til nytår: 

Til hverdag (måske med en strømpebuks og en sweater ud over)

2. Med rustik skovmandsjakke og strømpebukser

Hold varmen og gør looket lidt mere mandagsvenligt, kan du nemt med en rustik skovmandsjakke der matcher i farven.

Til nytår:

Til hverdag:

3. Med bukser under og t-shirt over i samme toner

Der er nok ikke noget mere nytårsagtigt end en sort/sølv glimmerkjole. Men det betyder altså ikke, at den KUN virker sammen med champagne og Dronningens nytårstale. Til hverdag er den så sej med en t-shirt og et par bukser til!

Til nytår:

Til hverdag:

4. Den er ikke så hverdagsvenlig, men den er fandme pæn

Jeg har ikke lige noget hverdagsalternativ til den her sag, men se lige, hvor flot den er! Det gode ved den er, at den er så simpel, at man nemt vil kunne style den på forskellige måder, så den kan bruges til en masse fester i løbet af året. Måske med nogle farverige sko og accessories næste gang?

5. Laid back med pyjamas

Denne smukke kjole er ægte all-in på nytår! Men med et par jeans under, en pyjamas skjorte og en knold i håret, så kan den bruges som en nederdel, og gøre torsdag på kontoret lidt ekstra læks.

Til nytår: 

Til hverdag:

6. Find et par bukser, der matcher!

Jeg har slet ikke tal på, hvor ofte jeg kører “bukser under kjolen”-stilen, når jeg er på arbejde – elsker looket jo! Det er så nemt, men også virkelig pænt – og så slipper jeg for at fryse (strømpebukser gør det ikke for mig om vinteren). Gør det samme med denne nytårskjolen og tilsæt et par sneakers.

Til nytår:

Til hverdag: 

7. Skift hælene ud med et par boots

Selvom jeg har taget en sok i de åbne sko til nytårslooket, er det måske stadig lidt for koldt (og upraktisk) til hverdag. Så jeg er hoppet i mine yndlings hverdagsstøvler og har taget et par bukser inden under den fine kjole. Og vupti, så virker looket på alle ugens dage!

Til nytår: 

Til hverdag:

8. En højhalset, langærmet under kjolen gør det altid

Noget af det letteste er at tage din yndlings højhalsede langærmede bluse på indenunder kjolen, og afhængig af, hvor “festligt” du vil være til hverdag, så kan du bruge den med et par tykke uldstrømpebukser eller et par bukser evt. i samme nuancer.

Til nytår:

Til hverdag:

Kjolerne rammer Veras online klædeskab løbende i løbet af den næste uge, og dine køb kan afhentes mellem jul og nytår i Veras på Nørre Voldgade 18 inden for vores åbningstider: 28.12.17 kl. 12:00-18:00, 29.12.17 kl. 12:00-18:00 og 30.12.17 kl. 11:00-14:00.

Ingen kommentarer
Vis mere