Derfor tør jeg endelig at blive piercet nu!

Derfor tør jeg endelig at blive piercet nu!

Armen, med hænderne over hovedet jublen! For venner, endelig findes der et sted, hvor jeg kan blive piercet med smukke smykker fra start! Jeg elsker det her koncept!

Jeg har længe gerne villet have lavet en ekstra picering i øret, men på trods af, at jeg har fået lavet fire tatoveringer i tidens løb og skudt et par huller i øret, så tør jeg ikke.

I kender det måske godt, men jeg synes der er et hav af barrierer som hæmmer mig i at få lavet en piercing:

  1. Hvor hylan skal jeg gå hen?
  2. Jeg skal gå med en grim stav i 5-6 uger?
  3. Kan en mand med horn i panden forstå sig på kvindelige smykke-detaljer?
  4. Hvordan vil det se ud i øret?
  5. Hvad sker der inde bag det forhæng?
  6. Det er mega dyrt for et hul og en ørering, som jeg ikke vil gå med

Jeg har længe været fan af, at mikse og matche mine vintage smykker med nye (I kan se min samling her), og jeg synes ikke der er noget mere feminint end at have mange smykker i både sølv, guld og sten mikset sammen. Når det er sagt, så er jeg en abe til at skifte øreringe, og nok fordi jeg altid ender med at miste én af dem. Idioten har på trods af utallige smykkeskrin en tendens til altid at smide den i den “smarte” lille lomme på en taske, hvor jeg tænker: “Det her er et genialt sted at gemme dem”, men ender altid med ikke at kunne finde dem igen.

Nok om min smykkehistorie. Hvert fald, så har jeg den bedste nyhed at dele med jer – for jeg har endelig nosset mig sammen til at få lavet mig et ekstra hul – og endelig fundet mig et sted, som ikke har nogle af de overnævnte barrierer! YES!

Maria Black har nemlig åbnet et nyt piercing studio, som en udvidelse af sin nye pierceing kollektion, som jeg har det vildt over! Jeg har længe været fan af hendes twirls øreringe, som faker flere huller, men på trods af det, så har jeg længe ledt efter et sted, hvor jeg “tør” at bliver piecet, og hvor de har forstand på detaljen.

Studiet er som en åben del af butikken, hvor der den dygtige Eugenia Delphine glammer ens ører til. Og hun fik satme også lov til at hygge sig om mit!

Inden jeg fik min picercing kunne jeg selv vælge mellem “normale” øreringe, og endda også en hoop, som jeg fik sat i fra start (jeg magter ikke at have en grim stav) – genialt, at jeg får det med i prisen! Picercingen er så flot, at jeg nærmest ikke har lyst til at få den skiftet ringen ud, men fordi den skal være lidt tykkere i starten, så det heler flot, så tilbyder de også, at jeg kan få den ombyttet til en “korrekt”, når det er helet. 

Jeg er SÅ vild med det her konceptet, og hvor er det endelig nice, at der er et sted, hvor jeg kan gå hen og få lavet en piercing uden at jeg skal føle mig “pige-dum”, og hvor jeg faktisk får det mere eller mindre gratis sammen med købet af øreringen! Og så har de chokoladebarer, hvis du ligesom jeg, får et mindre adrenalin rush (semi på grænsen til at besvime…).

Tjek det ud! Maria Black åbner officielt op i morgen i morgen fredag fra 15-18, så overvejer du et ekstra hul i øret, så kan jeg varmt anbefale dig at smutte forbi. Den søde Eugenia er der fra onsdag til lørdag <3

Update: Til jer som har spurgt, så koster selve “hullet” 250 kr. og øreringen fra 850 kr. og op til 1.800 kr., som du jo beholder efterfølgende 🙂

// Rebecca Vera

img_8545.jpg

Indlægget er lavet på eget initiativ, selvom jeg har fået piceringen foræret i gave.

2 kommentarer
Marie
11 måneder siden

Virkelig fin piercing du har fået, ved du hvad det koster at få lavet sådan en magen til?:)

Rebecca Vera
11 måneder siden

Hej Marie. TAK! Jeg er SÅ glad for den! Det koster 250 kr at blive piercet, og så koster øreringene fra 850 kr - 1800 kr., men som du kan få skiftet til en normal ørering efterfølgende. Den du får sat i har en større stav :) Min er den til 850 kr. :) Held og lykke med det! Dbh. Rebecca Vera

Vis mere