Ugens uundgåelige, uge #23

Ugens uundgåelige, uge #23

Ih, hvor har jeg haft en alt for dejlige miniferie med dejlig Distortion fest på øen! Hold nu kæft, hvor håber jeg, at der er nogle af jeres dejlige hoveder som var derude, og ikke kun festede på dagen. I tror måske, at Distortion er gadefesterne, men nej, det er SÅ meget federe ude på Reffen. En mini oase af optursness – og bare det sindsyge set-up af visiuals er alt alt for vildt! Smider nogle billeder op senere, så kan I se løjer!

Mit indlæg om mit manglende selvværd og dårlige karakterer fra gymnasiet blev delt endnu en gang i onsdags, og det er helt helt sygt, så mange mennesker der har delt (over 1100 delinger) og over 1200 kommentarer – og jeg ved ikke hvor mange, som har skrevet direkte til mig – og delt deres egen historie. Jeg bliver SÅ varm om hjertet – og netop derfor, så er det SÅ fedt at blogge! Når én artikel som den kan få så mange mennesker i tale om en debat som er SÅ vigtig. WUHUUU! TAK for jer!

En ny står for døren i Veras, og jeg har som altid fundet mig de bedste 7 items, som du må eje.

Så er du endnu ikke medlem, så kan du få 30 dages gratis lige her, og ellers så er det bare med at sidde klar kl. 21 hver aften i ugen, når alle de her lækre ting kommer ud!

Hav en opturs uge, dejlige mennesker!

// Rebecca Vera

MANDAGSMOOD

b4
Mandag må siges at være den kedeligste dag på ugen. Spice din dag op med orange lækkerier – så garanter vi at du glemmer alt om hvor længe der er til weekenden!

Kjole, Racell, 450 p. (online 6/6 kl. 21)

TIRSDAG TØRSTIG

b3
Selvom der er et par dage til weekend, synes vi ikke at verden skal snydes for at se dig i dit sejeste outfit. Flash maveskindet og på med guldtrøjen – så er der med garanti ikke et øje tørt!

Glimmerbluse, Gina Tricot, 150 p. //Nederdel, Jacqueline de Young, 450 p. (online 6/6 kl. 21)

ONSDAGS OVERSKUD

b7

Der er et eller andet over 90’erne – vi elsker den casual-cool stil og forsøger at gøre dem kunsten efter i glimmer og maxiskirt. What’s not to like?

Top, Kriss Sweden, 250 p. (online 7/6 kl. 21)

TORSDAGSTANGO

b1

Vi varmer op til i morgen og danser torsdagen væk i fine prikker som minder os om spanske sommeraftner, sol og sangria!

Kjole, Edith & Ella, 550 p. (online 8/6 kl. 21)

FREDAGSFRESH

b5

Det er fredag, det er sommer og vi føler os rimelig freeeesh! Derfor skal vi selvfølgelig ud og male byen rød iført denne fine buksedragt, som vi sågar kan holde varmen i når solen går ned. Dobbeltsmart!

Buksedragt, Asos, 250 p. (online 9/6 kl. 21)

LØRDAGSLÆKKER

b6

Det kan godt være at vi har lidt ondt i hovedet efter i går, men det er intet en lækker kimono ikke kan kurere. Smid et par lækre stilletter på fusserne og så er du klar til endnu en sprød sommerfest!

Kappe, H&M, 600 p. (online 10/6 kl. 21)

SØNDAGSSOL

b2

Det er søndag og solen skinner! På med den hvide sommerkjole så du kan flashe de brune sommerstænger – glem dog ikke, at det danske sommervejr lider af konstant PMS, så du gør klogt i smide bomberjakken i tasken just in case!

Bomberjakke, vintage, 500 p. // Kjole, VRS Woman, 300 p. (online 11/6 kl. 21)

Ingen kommentarer
Vis mere