Ugens uundgåelige, uge #24

Ugens uundgåelige, uge #24

Så det endnu en gang tid til et sneak peak på min uges syv favoritter i Veras. Der er fart på farverne, og seriøst nogle godter i blandt!

Så venner, aflys alle aftaler i ugen, og sid klar, når det flotte kluns rammer swappen online hver dag i ugen kl. 21 liige her.

Må I få den bedste farverige uge, I flotte mennesker <3

// Rebecca Vera

Moody mandag

Er det bare mig, eller er vejret altid gråt og trist om mandagen? Jeg prøver at kurere mit mandagsmood med en glad og farverig regnjakke.

mandag2

Regnfrakke, Vintage

Tirsdagstrendy

Hver dag er en fest, og tirsdag er ingen undtagelse. Jeg ville elske at gå ugens anden dag i møde i denne fine kjole!

tirsdag2

Kjole, H&M // Taske, Vintage

Onsdag og striber

Striber går ligesom bare aldrig rigtigt af mode, og jeg elsker at mixe og matche forskellige striber, så det klassiske mønster bliver lidt vildere.

onsdag2

Bluse, Zara

Torsdag – too much?

Jeg har kastet mig ud i at blande både noget sporty, noget ternet, noget mønstret og et par hæle. Alt sammen i farverne råd, gul og blå. Jeg bliver vist ikke svær at få øje på på torsdag.

torsdag2

Tanktop, Vintage

Farlig fredag

En ternet kimono er måske ikke så farlig i sig selv, men når man som jeg går topless indenunder, er der stor “fare” for at flashe et bryst eller to. Men hvad fanden, det er jo fredag!

fredag2

Kimono, Lindex

Laber lørdag

Det er weekend, og der skal vises lidt hud. Jeg er vild med, hvordan denne bodystocking lader mig gøre det på en lækker og elegant måde.

loerdag2

Bodystocking, Asos

Søndagsslapper

Efter en lang uge med knivskarpe looks, er det skønt at kunne tage en slapper i en hyggelig sweater. Mickey gør det så perfekt!

soendag2

Sweatshirt, Disneyland

Ingen kommentarer
Vis mere