10 grunde til at jeg ikke vil gå glip af Distortion Ø i dag

10 grunde til at jeg ikke vil gå glip af Distortion Ø i dag

Det er lidt hårdt at indrømme, men jeg føler faktisk, at jeg er blevet en squeeze for gammel til Distortions gadefester. Det var sjovt for 7 år siden, og for 5 år siden, og semi for 3 år siden, men i år, så følte jeg mest af alt, at jeg flygtede fra alle steder. Jeg fik seriøst pres af unge irriterende teenagetyper, som abede rundt med Mokai og hellere ville lave mosh-pits til intetsigende trampermusik end at nyde byrummet og mennesker på en chilleren måde.

Jeg blev liiidt klaustrofobisk, og endte også med hænge ved Riga det meste af aftenen, det eneste sted, hvor det var muligt at sidde, med undtagelse af et spot, hvor jeg kan kunne komme “gratis” på træk-og-slip-toilet, hvis jeg betale 20 kr. – og så fik jeg endda en øl. Det trak mere i mig, at jeg var sikker på, at jeg kunne få drikkelse og toilet – uden at stå i kø!

Det er satme trist, at jeg har det sådan. Men så er det satme også fedt, at det “ægte” Distortion – ude på Reffen – er en MEGET federe fest end den i gaderne!

Og til jer som ikke har været der – få seriøst jeres røv derud! Det er ALT ALT ALT FOR OPTUR!

Jeg bliver altid lidt ked af, at folk ikke ved, at Distortion er SÅ meget mere end de satans gadefester, og kernen faktisk er dét set-up (som er absurd stort, godt og mega billigt) – dét er Distortion! Og dét skal opleves!

Så hvis ikke I ved hvorfor, at I skal tage derud, så kommer her mine 10 personlige grunde til, at du absolut ikke vil gå glip af af et brag af en fest på Distortion Ø på Reffen lige her:

1. Det er mega hurtigt at komme derud: Og med havnebussen, så får du endda og en gratis kanalrundfart med på turen, og kan nyde udsigten, og få et godt billede til insta med din pæne veninde.skaermbillede-2017-06-03-kl-16-38-33skaermbillede-2017-06-03-kl-16-39-35

2. Du er i København, men føler du udenlands: Reffen er ét af den eneste områder tilbage tæt på København, men hvor du stadig kan gå på opdagelse – et øde sted hvor hele Distortions set-up er bygget op fra scratch, og placeret ind i det ukrudtslignende terræn, som er sammensat af sindsyge visuals. Det gør, at jeg føler at jeg Alice I Eventyrland – og glemmer, at jeg faktisk bor 15 min herfra på en cykel.

img_7846skaermbillede-2017-06-03-kl-16-42-13img_8072

3. En fest du kan tage afsted til – også uden dine venner: For hvis ikke du har nogle, som har ligeså meget mod på det, så er det nok det letteste sted at møde en ny homie! Folk deler simpelthen så meget kærlighed ud, og er varme, omfavne, hjælpsomme på en måde, som jeg havde glemt stadig eksisteret i vores selvviske verden. Heldigvis, så var jeg omgivet af nogle af de bedste hele aften!

skaermbillede-2017-06-03-kl-16-43-18 skaermbillede-2017-06-03-kl-16-43-46

4. Jeg kan få mine 5 minutes of fame: Jeg elsker jo at stå på den scene, og det er sjældent (hvis overhovedet muligt), at det kan lade sig gøre til koncerter. Og af en mærkværdig grund, så vækkes det altid ekstra meget i mig, når jeg er til koncerter. Hvis du er taktisk, og bliver gode venner med artisten (som jeg semi gjorde med Omar Souleyman), så får du ikke blot lov til at komme op på scenen, men også at betragte de mange glade hoveder blandt publikum – som er noget af det smukkeste syn længe!

img_7909img_7908img_7887img_7878

5. Oplagt sted at møde din kommende kæreste: Jeg er personligt så træt af lille København, jeg føler alle kender alle, og sandsynligheden for at ham du har et godt øje til på instagram netop er kommet ud af et forhold med din venindes veninde er næsten mere tilfældet. Ude på Reffen kender jeg ingen, så jeg te mig lige præcis som jeg vil, og når jeg får øje på et menneske IRL, så er jeg næsten sikker på, at der ingen han/hun er safe at snakke mere med!

img_7907

6. Masser af mænd – som danser! Der findes ikke noget bedre! Jeg ELSKER mænd som danser! Som i, at jeg elsker elsker mænd der danser! Du møder mænd når de er deres gladeste element. Om de kan finde ud af at danse eller ej, så giver det mig så meget livsglæde, at se en mand abe rundt og hvile i sig selv! Og grunden til at der nok er SÅÅ mange flotte mænd er nok fordi de holder af elektronisk musik. Så damer, hvis I også er trætte af at overanalysere hvad betydning af et om han ser med på din instagram-story eller liket dine billeder tre gange (har hørt det er det nye poke?!), så er Reffen stédet af finde din IRL.

skaermbillede-2017-06-03-kl-16-46-30skaermbillede-2017-06-03-kl-16-48-37

7. Du kan høre både hip hop, techno, soul og pop musik fra 7 scener og chille på samme tid: Det er nok her jeg er blevet gammel, men jeg synes sgu det er optur, at både kan sidde på en sej kunstinallation af en bænk og hygge mig med mine venner, og det andet øjeblik stå helt crowded og danse til alt fra mellemøstlig popmusik, hård berliner techno eller nyde soul, mens jeg lader op igen!

skaermbillede-2017-06-03-kl-16-47-39

8. Økologiske drinks, som jeg ikke skal have 10 af for at blive påvirket: Nu lyder sikkert som den vildeste alkoholiker, men jeg hader drinks, som ikke smager af alkohol, men bare af sukkervand. På Reffen har Nohrlund den mest opturs bar med nogle af de bedste drinks jeg har fået længe – og så er de endda øko! Og kommer i en smart beholder, som er genialt at bære på, så jeg ikke skal fare hen til baren konstant, når jeg jo hellere vil danse.

skaermbillede-2017-06-03-kl-16-49-59img_7989 img_8007

9. Flotteste visuals og vildeste kunstinstallationer ved scenerne: Hvis der er noget som forbløffer mig hvert år, så er det den kreativitet som Distortion ligger bag for at oplevelsen blive en smuuule vildere! Jeg fatter ikke hvordan deres hold af kunstnere overhovedet finder på, så smukke ting, men alt fra en scene bygget op som et hovede, med lys ud af øjne og røg ud af munden, til bænke omringet af drageben, og latterlige røde bånd, som hænger som et tæppe ned fra himlen – der både gør ens instastory meget mere værd at kigge på, men virker tilføjer det ekstra til festen! Simpelthen så ked af, at det allerede skal pilles ned i morgen.

skaermbillede-2017-06-03-kl-16-47-39 skaermbillede-2017-06-03-kl-16-52-51img_8035img_7965

10. Du kan altid finde en sted at tisse i fred og mag – uden køer! Sidst, men ikke mindst, så er toilet-issuet ikke eksisterende, og det er simpelthen SÅ latterligt lækkert, at jeg ikke skal ikke skal bruge én tanke på at overveje situationen. Jeg kan gå på toilet eller nyde en stund med en god veninde, en smuk udsigt og grønt græs op i nummi, hvis jeg har lyst til det.

img_7959

Og pssst. Så lukker festen først kl. 06 i morgen tidlig… Og hvis du er der til luk, så er der en hemmelig morgenfest, som bestemt er værd at blive til! Og støt også lige op om Distortion, og køb noget merchandise… Ik?

Hav en lækker fest!

skaermbillede-2017-06-03-kl-16-52-42

Ingen kommentarer
Vis mere