OM

Rebecca Vera, 28

Jeg er en kreativ sjæl og iværksætter, der altid har masser af jern i ilden og et hoved, der som regel er ved at eksplodere af gode idéer. Det er de egenskaber, der har drevet mig til et liv som selvstændig som grundlægger af det cirkulære tøjbyttekoncept Veras, der så dagens lys i april 2016, hvor igennem jeg også har genbrugstøjmarkedet Veras Market.

Her på bloggen kan du læse om alle mine kampe og sejre, der følger med livet som ung iværksætter, og ikke mindst, hvordan jeg får det til at fungere (eller mangel på samme), med alle de andre ting, jeg også nyder at gøre.

Jeg er et farverigt menneske, der fokuserer på altid at se det positive i mine omgivelser. Jeg har altid fingeren på pulsen, og elsker det københavnske byliv – både om dagen og om natten – og især, hvis jeg kan dele det med de mennesker, jeg holder mest af. Kærligheden er stadig et eventyr, der endnu ikke har fået en lykkelig slutning, så du kan også følge med i mit liv som single i 2.0-udgaven af Veras verden.

Jeg elsker at gå på opdagelse og gøre unikke, farverige og finurlige fund på loppemarkeder, som jeg kan hive med hjem i klædeskabet. Det er også én af grundene til, jeg har skabt Veras månedlige tøjmarked, Veras Market, der i sommerhalvåret kan findes hver den første søndag i måneden under Bispeengbuen.

Du kan læse om alt det, få inspiration til flere farverige outfits i dit liv og meget mere her på bloggen!

Kontaktinfo
Annoncering: tlf +45 3945 7500

Øvrigt: marcus.brandt @ egmont.com

OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM