OM

Rebecca Vera, 29

Jeg er en kreativ sjæl og iværksætter, der altid har masser af jern i ilden og et hoved, der som regel er ved at eksplodere af gode idéer. Det er de egenskaber, der har drevet mig til et liv som iværksætter, som grundlægger genbrugstøj-universet Veras; et cirkulært tøjkoncept, hvor du både kan sælge tøj i kommission, bytte dit tøj gennem et medlemskab, der så dagens lys i april 2016, og desuden også har startet genbrugstøjmarkedet Veras Market, et loppemarked for brugt tøj, sko og accessories.

Her på bloggen kan du læse om alle mine kampe og sejre, der følger med livet som ung iværksætter, og ikke mindst, hvordan jeg får det til at fungere (eller mangel på samme), med alle de andre ting, jeg også nyder at gøre.

Jeg er et farverigt menneske, der fokuserer på altid at se det positive i mine omgivelser. Jeg har altid fingeren på pulsen, og elsker det københavnske byliv – både om dagen og om natten – og især, hvis jeg kan dele det med de mennesker, jeg holder mest af. Kærligheden er stadig et eventyr, der endnu ikke har fået en lykkelig slutning, så du kan også følge med i mit liv som single i 2.0-udgaven af Veras verden.

Jeg elsker at udtrykke mig gennem mit farverige univers, hvor #nyteryt og jeg sætter en dyd for at gøre verden til et bedre, grønnere sted, hvor bæredygtige initiativer fylder mit hjerte og hjerne. Du kan læse om alt det, få inspiration til flere farverige outfits i dit liv og meget mere her på bloggen!

Jeg har samarbejdet med SAS, Maria Black Jewellery, Cheasy, Soundboks, Kaibosh, Roskilde Festival, Distortion, Zalando, Altivisten, Alternativet, Copenhagen Street Food, Westmarket, Crossfit Copenhagen, Ecco Shoes, Metroexpress, Royal Unibrew, Monki, Armani Si, Toyota, Invisalign, Go’ Morgen og Go’ Aften DK, Copenhagen Fashion Week, Notabene, Nørrebro Bycenter,  m.fl.

Kontaktinfo
Annoncering: tlf +45 3945 7500

Øvrigt: marcus.brandt @ egmont.com

OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM