På smuttur til en by jeg længe har villet besøge

På smuttur til en by jeg længe har villet besøge

#sponsoreret

Shit, det er lang tid siden, at jeg skulle op kl. 5. Men når det er fordi, at man skal i lufthavnen, så det heeeelt fint.

Efter, at jeg har startet Veras op, så rejser jeg alt alt for lidt, både ift. hvad jeg er “vant” til, men mest af alt, så føler jeg mere end nogensinde før, at jeg har brug for det! (Og hvornår har man egentlig ikke det?!)

Èt er, at jeg arbejder meget, men egentlig, så synes jeg, at noget af det fedeste ved at rejse er, at jeg kommer væk fra til tider kedsomme, indspiste, mainstream, provinsby København, hvor alt er det samme, så jeg ikke bliver kvalt af byens forudsigeligheder, men istedet værdsætter alt det jeg også elsker ved at bo her.

At rejse er jo uden tvivl at leve, og noget af det bedste der findes, med undtagelse af følelsen af at gå på toilettet når man virkelig skal, og sove og grine helt nede i maven. At gå på opdagelse i nye steder, lære nye kulturer at kende, snakke med lokale og spise lokal mad – og bare opleve nyt. Jeg elsker alt ved det!

I min lidt for travle hverdag glemmer jeg, hvor meget en spontan smuttur faktisk kan gøre af underværker for at få den følelse af frihed, at føle at jeg lever, og vende tilbage med fornyet energi. Det behøver ikke altid være en langvarig planlagt tur med tusind ting på programmet.

Nej, faktisk så tror jeg egentlig jeg slapper mest af, når jeg rejsen er spontan, og jeg bare chiller rundt for mig selv og leger lokal, som turist ish.

Weekenden skal jeg bruge i Hamborg med en masse dejlige damer, hvor vi bl.a skal til en vild elektronisk kosutme festival i morgen. Det er arrangeret, som en del af en #einsmuttur kampagne, som netop skal hjælpe os med at se hvor optur Tyskland er. I kan læse meget mere om her

Selvom det kun er en time væk i fly, så er det jo for vildt hvordan noget som vejret jo nærmest altid er SÅ meget bedre i Tyskland om sommeren! Og pt. vil jeg gøre alt for at det bare ikke regner! Tyskland har også et meget større udvalg genbrugsbutikker og højere kvalitet til billige penge af mellemøstlig mad, som jeg jo er en sucker for!

Det er hvert fald noget af det som Berlin kan, og jeg har længe hørt at Hamborg skulle være dét nye Berlin, eller hvert fald mindst ligeså nice!

Jeg glæder mig max til at se hvad byen kan, og ikke mindst, så kribler det i mine fingre for at blive klædt ud i fjer og glimmer til Vogelball festival i morgen, hvor bl. Peaches og Mikki Bianco optræder!

Følg med på insta story <3

// Rebecca Vera

Ingen kommentarer
Vis mere